Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که تیم ملی ایران در اردوی عجیب و غریب قطر به سر می برد، امشب تیم های ولز و اوکراین امشب به مصاف هم می روند تا تکلیف آخرین همگروهی ایران در جام جهانی مشخص شود

تیم های ولز و اوکراین از ساعت 20:30 به وقت تهران به مصاف هم می روند تا تکلیف آخرین همگروهی ایران در رقابت های جام جهانی 2022 قطر مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری، اوکراین با پیروزی 3-1 مقابل اسکاتلند توانست به این مرحله از رقابت های پلی آف جام جهانی برسد و حالا این تک بازی تکلیف تیم بعدی حاضر در رقابت های جام جهانی را مشخص می کند.

اوکراین در گروهی که تیم های فرانسه، فنلاند، بوسنی و قزاقستان حضور داشتند توانست 12 امتیاز کسب کند و در رتبه دوم بایستد و در آن سو هم تیم ولز با حضور در گروهی با حضور بلژیک، جمهوری چک، استونی و بلاروس توانست 16 امتیاز کسب کند و راهی پلی آف رقابت ها بشود. تیم ملی ولز با سرمربیگری رابرت پیج پا به این دیدار می گذارد، مربی ای که در رقابت های یورو 2022 هم هدایت تیم را برعهده داشت و در آن سو هدایت اوکراینی ها بر عهده الکساندر پتراکووف است. تیم ملی اوکراین در رقابت های یورو با آندری شوچنکو روز های طلایی ای را پشت سر گذاشت و توانست تا مرحله یک چهارم نهایی خود را بالا بکشد اما جدایی شوچنکو و وقوع جنگ روسیه فوتبال را مثل هر پدیده دیگری در این کشور به کما فرو برد.

حالا با توجه به اهمیت وضعیت این دو تیم برای تیم ملی ایران، جداگانه شرایط فنی هر دو تیم را بررسی می کنیم.

ولز؛ معجونی از دفاع فشرده، سرعت بالا در فلنک ها و پاس های طولی

صحبت هایمان را از تیم ملی ولز آغاز می کنیم. ولزی ها در مرحله قبلی پلی آف توانستند با نتیجه 2-1 اتریش را شکست بدهند. تیم ملی ولز از لحاظ نیمکت و کادرفنی سرمربیگری پیش از رقابت های یورو 2020 تغییراتی را تجربه کرد و با به حاشیه رفتن رایان گیگز، رابرت پیج زمام امور در این تیم را در دست گرفت. در زمان رایان گیگز ولز اکثرا با سیستم 4231 بازی می کرد اما با حضور پیج ما در یورو و رقابت های مقدماتی جام جهانی شاهد بودیم که این سرمربی علاقه خاصی به استفاده از سیستم 343 و 352 دارد. مانند بسیاری از تیم هایی که با سیستم 3 دفاعه بازی می کنند، ولز هم استفاده بسیار موثری از  فلنک ها دارد و بخش عظیمی از حملات این تیم از کناره ها شکل می گیرد. تیم پیج به هیچ عنوان علاقه ای به ساخت بازی تدریجی از عقب زمین ندارد و بازی ای طولی را ارائه می دهد. دلیل اصلی علاقه این تیم به حضور در کناره ها را می توانیم به مهره های سرعتی مثل دن جیمز و گرت بیل ربط بدهیم. در حالتی که این تیم با سیستم دو مهاجمه و آرایش 352 بازی کند معمولا از بین دن جیمز و گرت بیل یک بازیکن کنار مهاجم کلاسیک و سنتی ای مثل کیفر مور قرار می گیرد. حضور یک مهره سرعتی و چنین مهاجم کلاسیکی با 195 سانتی متر قد در زوج خط حمله به خوبی می تواند بخش زیادی از استایل هجومی این تیم را به ما نشان بدهد. در بازی هایی که چنین ترکیبی در خط حمله ولز حاکم است، بازیکنان ولز تمایل بسیار زیادی برای ارسال پاس های بلند دارند چرا که در چنین شرایطی هم به راحتی از زیر خط پرس رقیب بیرون می آیند و هم توپ را سریعا به خط حمله می رسانند.

استفاده ولزی ها از فلنک ها تنها به ارسال از کناره ها و استارت بازیکنان سرعتی در آن ناحیه ختم نمی شود و ولز استفاده خوبی هم از مدل فلنک تو فلنک می برد.

همانطور که در این تصویر می بینید، بازی ولزی ها در کناره های زمین به صورت ناخودآگاه تیم ها را به آن سمت جمع می کند و ولزی ها سرعت خوبی در تغییر جناح بازی دارد و از آندرلود حریف ها در فلنک مخالف استفاده خوبی می کنند.

در سازمان دفاعی هم این تیم لاین 5 نفره ای در عقب زمین شکل می دهد و عالبا با آرایش 523 دفاع می کند و تیم پیج نیز به صورت فشرده به دفاع کردن می پردازد. حضور دو بازیکن در خط میانی هنگام دفاع کردن را می توانیم یکی از نقاط مبهم ترکیب تیم ولز بدانیم و در بازی های زیادی ما شاهد این قضیه بوده ایم که این تیم از لحاظ نفری با مشکلاتی مواجه می شود و این قضیه می تواند نقطه اتکای خوبی برای حریف ها باشد.

شکل دفاعی

در مجموع تیم ملی ولز را می توانیم در پاس های طولی، سرعت بالا، دفاع فشرده و پاس های بلند خلاصه کنیم.

اوکراین؛ حالا فوتبال فراتر از یک بازی ساده!

فوتبال اوکراین در چندماه اخیر شوک های بسیار زیادی را تجربه کرده است. پس از این که آن توانستند با پیروزی مقابل سوئد به مرحله یک چهارم نهایی یورو برسند، موجی از شور و شعف این کشور را فرا گرفت اما کمی بعد از شکست 4-0 مقابل انگلیس، آن ها آندری شوچنکو را دیگر روی نیمکت تیم خود نداشتند و تنها چندماه بعد درگیر جنگ با روسی شدند. پیش از صحبت در مورد مسائل فنی باید گفت که تیم ملی فوتبال اوکراین این روز ها ارزش بسیار زیادی برای مردم این کشور دارد و با توجه به حمایت هایی که در زمینه فوتبال از این کشور صورت گرفته است و فضا را به سمت طرد شدن روسیه پیش برده، حضور در جام جهانی به عنوان یکی از بزرگترین رویداد های ورزشی جهان ارزشی والا و مجزا برای اوکراینی ها دارد و به همین دلیل علاوه بر مسائل فنی انگیزه های دیگری را هم باید برای این تیم درنظر بگیریم.

اشک های الکساندر زینچنکو در نشست خبری بازی با اسکاتلند

انتخاب مسئولان فوتبال اوکراین برای جایگزینی شوچنکو روی نیمکت این تیم، الکساندر پتراکووفی بود که سابقه بسیار جالبی دارد. این سرمربی از سال 2012 به صورت متناوب در تمامی رده های ملی پایه این کشور حضور داشته است. پتراکووف 3 بار به عنوان مسئول فنی تیم ملی زیر 17 ساله ها، دو بار به عنوان سرمربی تیم ملی زیر 19 سال و یک بار هم در حد فاصل سال 2015 تا 2019 به عنوان سرمربی تیم زیر 20 سال این کشور فعالیت کرده و به خوبی با نسل جدید فوتبال این کشور و استعدادهایش آشنا است. از زمانی که این سرمربی روی نیمکت تیم ملی اوکراین نشسته است ان ها در مجموع 8 بازی که شامل بازی ای دوستانه،‌ مقدماتی جام جهانی و بازی پلی آف مقابل اسکاتلند هیچ شکستی را تجربه نکرده اند و روی فرم نتیجه  گیری خوبی قرار دارند.

خوشحالی اوکراینی ها پس از شکست اسکاتلند

با توجه به اینکه پتراکووف به تازگی کار خود را در اوکراین آغاز کرده است این سرمربی نسبت به ولز برای تیم آنالیز ایران قطعا گزینه ناشناخته تری است. در بازی های اخیر ما هم شاهد بازی با سیستم 4 دفاعه و هم بازی با سیستم 3 دفاعه از سوی تیم این مربی بوده ایم. شکل بازی این تیم با سیستم سه دفاعه شباهت زیادی به بازی های یورو 2020 دارد، جایی که این تیم با لاین 5 نفره عقب زمینش نتایج خوبی به دست آورد و در بازی با دو مدافع میانی هم این تیم معمولا با سیستم 433 بازی می کند برای مثال در همین بازی حساس خود مقابل اسکاتلند آن ها با سیستم 4 دفاعه بازی کردند و توانستند 3-1 در این بازی به پیروزی برسند. اوکراینی دفاع به صورت فشرده را به خوبی اجرا می کنند و به نوعی در رقابت های یورو هم با این فاکتور توانستند تا رقابت های بالا تر پیش بروند از نظر شکل بازی هم شباهت زیادی نسبت به ولز دارند با این تفاوت که فاکتور سرعت در این تیم کمرنگ تر است و بازی با صبر و حوصله بیشتری را ارائه می دهند.

آرایش اوکراینی ها برای بازی مقابل اسکاتلند که با پیروزی زرد ها به پایان رسید

در این بین باید اشاره ای هم به کلیدی ترین مهره اوکراین یعنی الکساندر زینچنکو داشته باشیم که در باشگاه منچسترسیتی توپ می زند و به نوعی محوری ترین مهره تیم است. علاوه بر این رومان مالینوفسکی که روز های خوبی هم در باشگاه آتالانتا داشته است برای این تیم بازی می کند. مالینوفسکی قابلیت بازی در اکثر پست های هجومی را دارد و در این فصل سری آ‌ توانسته 30 بازی برای شاگردان گاسپرینی انجام بدهد که حاصل آن 6 گل و 4 پاس گل بوده است. آندری یارمولنکو هم دیگر بازیکن نامی این تیم است که در باشگاه وستهام انگلیس توپ می زند و در پست مهاجم نوک یا وینگر سمت راست بازی می کند.

از لحاظ ساختار تیمی شاکله تیم ملی این کشور را فوتبال اوکراین تشکیل می دهد و ما شاهد بازیکنان زیادی هستیم که در باشگاه های دیناموکیف و شاختار بازی می کنند.

کدام رقیب برای ایران همگروهی بهتری است؟

این پرسش به گونه ای است که می توان پاسخ های متفاوتی از زوایای دید متفاوت به آن داد. از سویی با توجه به اوضاع کشور اوکراین این تیم در شرایط نرمالی قرار ندارد و در طرف مقابل تیم ملی ولز با توجه به حضورش در رقابت های لیگ ملت های اروپا با آرامش هرچه تمام تر می تواند برای رقابت های جام جهانی آماده شود و علاوه بر این شاکله تیم ولز را فوتبال بریتانیا و به خصوص لیگ انگلیس تشکیل داده است و ولزی ها به نوعی نسخه تضعیف شده چیزی هستند که ما در تیم ملی انگلیس شاهد آن هستیم. پس می توان گفت تیم ولز بازیکنان یک دست تر  و ترکیب هارمونیک تری را در اختیار دارد. بازیکنان ولز از لحاظ ساختار دفاعی از فیزیک مناسبی برخوردار هستند و مهره های پرسرعتی هم مثل دن جیمز در اختیار دارند. با توجه به این که آن ها چند سالی است تحت تفکرات رابرت پیج بازی می کنند شکل بازی خود را به خوبی میشناسند و در تورنومنت های خوبی هم با این سرمربی تجربه کسب کرده اند. از سوی دیگر تیم ملی اوکراین با حضور تک ستاره هایی مثل زیچنکوو و مالینوفسکی به هیچ عنوان رقیب دست و پا بسته ای نیست و می تواند با ساختار دفاعی اش هر تیمی را آزار بدهد.

نکته ای که در این میان قابل بحث است این است که در هر دو حالت ما با تیمی رو به رو خواهیم بود که به احتمال بالا با یک ساختار 3 دفاعه و یک لاین 5 نفره عقب زمین مقابل ما بازی می کند و اگر ما در بازی با آن ها به دنبال پیروزی باشیم عملا باب میل آن ها بازی می کنیم، چرا که با توجه به شرایط نه چندان مساعد خط دفاعی مان از لحاظ برخورد با حملات سریع و ضدحملات باید ریسک ضد حملات را به جان بخریم و این وظیفه دراگان اسکوچیچ است که از لحاظ ذهنی و موقعیتی تیم ملی ایران را برای بازی با یک تیم فشرده سه دفاعه آماده کند. البته پیش از این باید دید هدف و خواسته ما در بازی با این تیم چه خواهد بود پیروزی یا تساوی... با توجه به روند آماده سازی تیم ملی و بی نظمی ها هدفی به جز شکست دیده نمی شود.

امیدواریم حداقل کادرفنی تیم ملی پیش از آماده سازی اهدافش در خصوص این علامت سوال ها مشخص کرده باشد.

اخبار داغ 

پشت پرده درخواست پرسپولیس از هواداران؛ اسماعیلی فر از ترس رامین رضاییان جا زده بود! ملی پوش معترض وزنه برداری را کتک زدند؛ دست ایوب موسوی شکست! توماس پارتی: به خاطر معشوقه‌ام مسلمان شدم گنوتو: یک ساعت برای عکس با مسی منتظر بودم اما موفق نشدم؛ امیدوارم خانواده ام به من افتخار کنند

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فوتبال اوکراین مقابل اسکاتلند رقابت های یورو اوکراینی ها تیم ملی ولز سیستم 4 جام جهانی تیم ملی کناره ها عقب زمین ولزی ها تیم ولز پلی آف تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۸۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب احتمالی بایرن مونیخ برای بازی با آینتراخت فرانکفورت

بایرن مونیخ فردا می‌تواند خیال خود از بابت سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را راحت کند

طرفداری | پیش از جدال حساس مقابل رئال مادرید در روز سه‌شنبه، بایرن مونیخ در یک دیدار دشوار باید به مصاف آینتراخت فرانکفورت برود.

دو تیم فردا از ساعت 17:00 به وقت تهران در چارچوب بازی‌های هفته 31 فصل 24-2023 بوندسلیگا در مونیخ، استادیوم آلیانتس آرنا به مصاف هم می‌روند. بایرن مونیخ با 66 امتیاز و کسب سه پیروزی و دو شکست در پنج دیدار اخیر خود در بوندسلیگا، در رده دوم قرار دارد. آینتراخت فرانکفورت نیز با دو شکست، دو تساوی و تنها یک پیروزی در پنج دیدار اخیر خود در بوندسلیگا، با 45 امتیاز در رده ششم قرار گرفته است. دنیل اشلاگر قضاوت این بازی را بر عهده دارد. ترکیب احتمالی بایرن مونیخ برای این دیدار به شرح زیر است:

بایرن مونیخ (1-3-2-4): نویر | کیمیش، دلیخت، دایر، دیویس | پاولوویچ، گورتسکا | مولر، موسیالا، تل | کین  

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • عکس| استایل خاص نانسی عجرم در لس‌آنجلس
  • ترکیب احتمالی اینتر برای دیدار با تورینو
  • فیلم/ روایت روح‌الامینی از رقبای قالیباف برای ریاست مجلس
  • ترکیب احتمالی دو تیم یوونتوس و میلان
  • شمسایی: تمام تمرکز ما روی بازی با تایلند است/ با کمترین اشتباه نمایش خوبی ارائه می‌کنیم
  • ترکیب احتمالی بایرن مونیخ برای بازی با آینتراخت فرانکفورت
  • ترکیب احتمالی منچستریونایتد برای بازی با برنلی
  • ترکیب احتمالی چلسی برای بازی با استون ویلا
  • پشت پرده بازگشت احتمالی علی علیپور به پرسپولیس
  • ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل آلومینیوم