Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال تاخیر در روند تشخیص مبتلایان به کرونا و افزایش شمار مبتلایان به این بیماری در استرالیا، مقامات این کشور محدودیتهای کرونایی را در ایالت نیوساوت ولز تشدید کردند.

به گزارش برنا، به نقل از پایگاه خبری «نیوزیلند هرالد»، در ۴۸ ساعت گذشته بیش از ۷۰ هزار تن در استرالیا به کرونا مبتلا شده‌اند.

 شمار مبتلایان به کرونا روز جمعه در استرالیا از مرز ۳۸ هزار و ۶۲۵ تن گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس تصمیم گیری مقامات استرالیا از فردا ۸ ژانویه (۱۸ دی ماه) تا  ۲۷ ژانویه (۷بهمن ماه) تدابیر سختگیرانه ای برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا در ایالت نیو ساوت ولز اعمال می شود.

بر اساس این تصمیم گیری از تجمع غیرضروری در سالن های اجتماعات و رستوانها جلوگیری به عمل می آید.

این در حالیست که محدودیتی در برگزاری مراسم عروسی و یا ادامه فعالیت مدارس بوجود نمی‌آید.

همچنین از انجام جراحی‌های غیرضروری در بیمارستانها تا اطلاع بعدی در این ایالت جلوگیری به عمل می‌آید.

در حالیکه هر روز به شمار مبتلایان به کرونا در استرالیا افزوده می شود، «اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا به تازگی تامین مالی تست‌های رایگان و سریع ویروس کرونا را منتفی اعلام و تاکید کرد که دولت نمی‌تواند همه اقدامات برای کنترل کرونا را رایگان انجام دهد.

موریسون می گوید دولت فدرال این کشور نمی‌تواند از عهده تامین تمامی هزینه ها برای جلوگیری از گسترش کووید-۱۹ با همان میزان سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ برآید.

اعلام این مطلب در حالی است که همزمان با افزایش موارد بیماری کرونا در سراسر کشور استرالیا فشارها بر دولت برای تخصیص یارانه به منظور انجام تست‌های سریع آنتی‌ژن RATs افزایش یافته است.

این درحالی است که با کمبود امکانات، هزینه تست‌های آر.ای‌.تی بالا رفته و زمان انتظار برای تست‌های پی‌سی‌آر نیز به حدود ۷۲ ساعت افزایش یافته است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایالت نیوساوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۴۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت
  • تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان استرالیا 
  • افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • فیلم/ تظاهرات هزاران دانشجوی دانشگاه ملبورن استرالیا
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد