Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از تایمز لندن، اگر دو طرف در این زمینه به توافق برسند، نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۰میلادی به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید و می‌تواند برق مورد نیاز ۶ میلیون واحد مسکونی را تامین کند.

این نیروگاه قرار است در منطقه انگلسی واقع در شمال ولز راه‌اندازی شود. دولت انگلیس می‌گوید که انرژی هسته‌ای در کاهش وابستگی کشور به سوخت‌های فسیلی و نوسانات قیمت گاز که این روزها بحران ساز و باعث ورشکستگی شرکت های فعال در حوزه انرژی شده، نقش کلیدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک سخنگوی دولت عنوان کرد: ما در تلاش هستیم تا دست‌کم مصوبه احداث یک پروژه اتمی دیگر را در پارلمان کسب کنیم تا ضمن تقویتِ امنیتِ انرژیِ کشور، هزاران شغل جدید در سراسر کشور ایجاد کنیم. وی تولید سوخت اتمی در ولز و به‌کارگیری نیروهای ماهر در این حوزه را حائز اهمیت توصیف کرد.

پیشتر قرار بود شرکت ژاپنی هیتاچی این پروژه را اجرا کند که به دلیل عدم جذب کافی سرمایه‌گذار پیشرفتی در این زمینه حاصل نشد. انتظار می‌رفت که اجرای این پروژه به دو شرکت الکتریک دو فرانس (ای‌دی‌اف) و سازمان هسته‌ای جنرال چین (سی جیان) واگذار شود که سرگرم راه‌اندازی نخستین نیروگاه هسته‌ای در هینکلی پوینت واقع در سواحل جنوب انگلیس هستند. این دو شرکت همچنین درصدد احداث نیروگاه دیگری در منطقه سایزول واقع در شرق انگلیس هستند.

این تحولات درحالی صورت می‌گیرد که دولت انگلیس قصد دارد تا نیمی از نیروگاه‌های قدیمی این کشور را طی چند سال‌ آینده تعطیل کند. بر اساس گزارش‌ها، حدود ۱۶.۸ درصد از برق انگلیس از طریق نیروگاه‌های اتمی تامین می‌شود.

تایمز به نقل از یک منبع دولتی نوشت که افزایش قیمت گاز در کنار کاهش تولید انرژی‌های تجدیدپذیر به دلیل افت سرعت باد، نیاز به انرژی اتمی را تقویت کرده است. وی که نامش فاش نشده به این نشریه انگلیسی گفت: وضعیت موجود حاکیست که ما بیشتر به انرژی‌های تولید داخل که گازهای گلخانه‌ای کمتری منتشر می‌کنند، نیاز داریم. وی پروژه احداث نیروگاه اتمی ولز را مهم توصیف کرد و افزود که دولت مایل به اجرای آن است.

خبر همکاری یک شرکت امریکایی برای ساخت نیروگاه اتمی در انگلیس پس از آن منتشر می‌شود که دو کشور در چارچوب پیمان پرحاشیه «آکوس» متعهد شده‌ند که نیروی دریایی استرالیا را به فناوری زیردریایی های هسته‌ای مجهز کنند. به این ترتیب، استرالیا با پیوستن به همکاری نظامی با آمریکا و انگلیس، قرارداد ۶۶ میلیارد دلاری خود با فرانسه را به نفع پیمان اکوس کنار گذاشت و این باعث خشم پاریس شد، که طبق آن قرار بود ۱۲ زیردریایی دیزلی به استرالیا عرضه کند.

برچسب‌ها ایالات متحده آمریکا انرژی هسته ای انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا انرژی هسته ای انگلستان ایالات متحده آمریکا انرژی هسته ای انگلستان هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۶۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: پروژه ساخت ۱۶ نیروگاه خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۶ مدرسه در حال بهره برداری است، که از این تعداد ۷ نیروگاه در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی امروز به صورت همزمان به بهره برداری رسیده است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام مرکزاطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ حمیدرضا خان محمدی معاون وزیرآموزش و پرورش و رئیس این سازمان، در آیین بهره برداری همزمان از ۷ نیروگاه خورشیدی پشت بام مدارس در ۶ استان کشور، که با افتتاح دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم مجهز با این فناوری برگزار شد، اظهار داشت: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش آموزان درجهت استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش، اذعان داشت: از آنجا که سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین هستند و در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، استفاده از نیروگاه های خورشیدی ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری، سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی با اشاره به این که بسیاری از مدارس در موضوع سرانه دانش آموزی دچار مشکل هستند، یادآورشد: خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیرهایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری گذاشته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند. در حال حاضر ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

وی تصریح کرد: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده اند که از این تعداد نیروگاه‌های ۵ مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، عنوان کرد: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا ان شاء الله این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

خان محمدی در پایان خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری می‌شود و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق نیز در این مراسم با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

گفتنی است همزمان با بهره برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه خیّری به همت حاج حبیب الله زیرک و به یاد پدر مرحومش، حاج غلامرضا زیرک با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان و از محل اعتبارات ملی، استانی و طرح شهید سلیمانی (ره) به ثمر نشسته است.

مدرسه زیرک در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای ۳هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استانداردهای روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس، ۱۱ اتاق اداری و جنبی، سه کارگاه و آزمایشگاه و همچنین نمازخانه‌ای به مساحت ۲۸۰ مترمربع است. در کنار این مدرسه، یک سالن ورزشی ۶۱۵ مترمربعی نیز احداث گردیده تا علاوه بر ارائه خدمت به دانش آموزان عزیز، در غیر ساعات آموزشی نیز پذیرای مردم باشد.

بر اساس ظرفیت‌های موجود، مدرسه حاج غلامرضا زیرک به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی نیز مجهز است که این سامانه‌ها بر اساس نرخ مصوب سال ۱۴۰۲ می‌توانند در هر ماه مبلغ ۲۷۰ میلیون ریال برای این مدرسه مُعظم ایجاد درآمد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم