Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی، در پی آتش‌سوزی‌های گسترده اخیر در استرالیا، ایالت نیو ساوت ولز که با بیشترین خسارت در زمینه آتش‌سوزی جنگل‌ها در این کشور روبرو شده است، اعلام کرد تحقیقاتی مستقل را در زمینه علل این حادثه به انجام خواهد رساند و متعهد شده است در این مسیر، تمامی تلاش خود را برای رسیدن به نتیجه بکار بندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام بی بی سی، در این تحقیق شش ماهه به علل آتش سوزی در کنار بررسی چگونگی آمادگی این ایالت و پاسخگویی به این حادثه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

«گلادیس برجیکلیان» نخست‌وزیر ایالت نیو ساوت ولز در این رابطه گفت: این تحقیقات چگونگی این مسأله که تغییرات آب و هوایی، فعالیت‌های بشری و دیگر عوامل در این آتش سوزی دخیل بوده اند را مورد بررسی قرار خواهد داد.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد: تحقیقات به این ایالت این فرصت را می‌دهد تا از این فصل و شرایط فاجعه باری که با آن مواجه شدیم، درس بگیریم و آن را برای آینده بکار بندیم.

نخست وزیر ایالت نیو ساوت ولز استرالیا در ادامه گفت: نیو ساوت ولز به شکلی باورنکردنی به تلاش‌های تمامی پرسنل خدمات اضطراری و نیز نیرو‌های داوطلب در این فصل آتش سوزی افتخار می‌کند؛ اما حجم این آتش‌ها بی‌سابقه بوده و ما باید (در این تحقیقات) برای رسیدن به نتیجه، از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

گفتنی است بر اثر آتش سوزی‌های اخیر، ۲۵ نفر در ایالت نیو ساوت ولز کشته شدند و هزاران خانه تخریب شد. استرالیا یکی از کشور‌هایی است که بیشترین سرانه تولید آلودگی کربنی را داراست؛ چرا که این کشور همچنان به شکلی زیاد متکی به سوخت زغال‌سنگ است. در حالی که آتش‌سوزی‌های اخیر در استرالیا ۶ میلیون هکتار از زمین‌های نیوساوث ولز را تخریب کرد؛ اما اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا بر این مسأله پافشاری دارد که کشورش بهتر از بسیاری کشور‌های دیگر، به مقابله با این بحران برخاسته و در این زمینه اهداف بین المللی را اجرا کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آتش سوزی استرالیا آتش سوزی ایالت نیو ساوت ولز آتش سوزی های اخیر نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۲۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است

به گزارش خبرآنلاین، روزبه کردونی رئیس سابق مرکز پژوهش های تامین اجتماعی با اشاره به اینکه مطابق گزارش مرکز پژوهش های مجلس در سالیان اخیر هم فقر در فقرا عمیق تر شده است و هم افراد غیر فقیر فقیرتر شده اند و به عبارت دیگر طبقه متوسط فقیرتر شده است اظهار داشت: سرانه خط فقردر سه سال اخیر سه برابر شده است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی با اشاره به اینکه تهیه و محاسبه خط فقر و شاخص های رفاهی از ماموریت های وزرات رفاه است، اما با توجه به اینکه در دو سال اخیر هیچ گزارش رسمی از سوی این نهاد مسئول منتشر نشده است، اظهار داشت: باید از مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد که بار این مسئولیت را به عهده گرفته است و با انتشار گزارش های راهبردی امکان تحلیل و پایش وضعیت فقر در شرایط کنونی کشور را فراهم می کند.

این پژوهشگر حوزه رفاهی در ادامه اظهار داشت: مطابق گزارش های منتشر شده مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی سرانه خط فقر مطلق کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از سه برابر شده است و علی رغم آنکه گفته می شود کشور رشد اقتصادی را تجریه می کند، نه تنها از جمعیت زیر خط فقر کشور کم نشده است بلکه فقر در کشور پایدار شده است.

کردونی در ادامه گفت : دیگر شاخص های مربوط به فقر هم از بدتر شدن وضعیت حکایت دارد. برای نمونه شاخص شکاف فقر که نشان می دهد وضعیت فقرا تا چه اندازه وخیم است هم در این سه سال افزایش یافته است که بیانگر آن است که فقرا در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ شرایط معیشتی سخت تری را تجربه کرده اند.

این کارشناس رفاهی همچنین تاکید کرد : نکته دیگر آنکه در کنار افزایش فقر شاغلین که دیگر مطالعات رفاهی نیز بر آن اذعان دارد، مطالعات اخیر نشان می دهد سطح رفاه افراد غیر فقیر هم کاهش یافته است به عبارت دیگر احتمال ورود غیرفقرا به زیر خط فقر افزایش داشته و لذا ظرفیت تأمین منابع بودجه از جمعیت غیرفقرا هم کم شده است که این به معنای افت شدید رفاه طبقه متوسط است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در پایان با اشاره به اینکه متاسفانه با توجه به عدم تدوین برنامه اقدام سیاست های کلی تامین اجتماعی که در سال ۱۴۰۱ توسط رهبری نظام ابلاغ و قرار بود ظرف شش ماه توسط دولت تدوین شود اما با گذشت بیش از دو سال هیچ خبری از آن نیست، گفت: وضعیت برنامه هفتم توسعه که کارشناسان آنرا ضعیف ترین و نارکارمدترین سند بالادستی در حوزه رفاه تحلیل می کنند و همچنین لایحه بودجه ۱۴۰۳ که آنهم فاقد ظرفیت های لازم برای مبارزه با فقر است، هیچ سیاست رفاهی و سیاست اجتماعی موثری در راستای مبارزه با فقر مشاهده نمی شود. وی اظهار امیدواری کرد که یک تحول عملی در عزم تصمیم گیران برای ارتقا وضعیت رفاهی بوجود آید.

٤٧٢٣٦

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900167

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت
  • تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان استرالیا 
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • از توقیف خودرو ۱۷ میلیارد ریالی قاچاق تا دستگیری عامل آتش سوزی عمدی منزل در فارس
  • فیلم/ تظاهرات هزاران دانشجوی دانشگاه ملبورن استرالیا