Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@01:18:33 GMT

دلیل آتش‌سوزی‌های استرالیا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۷۲۷۷۵

دلیل آتش‌سوزی‌های استرالیا چیست؟

متخصصان در پژوهش‌های خود به بررسی عوامل آتش‌سوزی در استرالیا و میزان آتش‌سوزی پرداخته‌اند. مشکلاتی از این دست، در اثر افزایش گرما و خشکسالی تشدید می‌شوند و بسیاری از آنها ناشی از تغییرات آب و هوایی هستند که عاملی برای بدتر شدن حوادث طبیعی به شمار می‌رود.

آتش‌سوزی کجاست؟

اگرچه آتش‌سوزی در همه ایالات استرالیا شدید است اما شدت آن در ایالت نیوساوت ولز بسیار بیشتر بوده و خسارات زیادی را نیز در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعله‌های آتش، مناطق جنگلی و پارک‌های ملی را در بر گرفته‌اند. برخی از بزرگترین شهرهای استرالیا از جمله ملبورن و سیدنی تحت تاثیر آتش‌سوزی قرار دارند و نواحی گوناگونی از جمله خانه‌های بسیاری از ساکنان حومه این ایالات طعمه آتش‌سوزی شده‌اند و دود غلیظی نیز مراکز شهر را پوشانده است. میزان دود در ماه دسامبر آن قدر بالا بود که کیفیت هوای شهر سیدنی، ۱۱ برابر آلوده‌تر از سطح خطرناک شناخته شد.

آتش در این منطقه، از شعله‌های کوچکی که ساختمان‌های انفرادی یا بخشی از محله را در بر دارد تا شعله‌های بزرگی که چندین هکتار زمین را زیر سلطه خود گرفته، متغیر است. شعله‌های کوچک طی چند روز خاموش می‌شوند اما خاموش کردن شعله‌های بزرگ معمولا به چندین ماه زمان نیاز دارد. در برخی نواحی هنوز حدود بیش از ۱۰۰ مورد آتش‌سوزی به قوت خود باقی است.

دلیل وقوع آتش‌سوزی چیست؟

استرالیا سالانه یک فصل آتش‌سوزی را طی تابستان و آب و هوای خشک آن پشت سر می‌گذارد. بیشتر اوقات، دلایل طبیعی مانند رعد و برق مسئول رخ دادن چنین آتش‌سوزی‌هایی هستند. زیرا دمای بالای ۴۰ به همراه وزش باد شدید موجب گسترش شعله‌ها می‌شود.

آژانس علوم ملی استرالیا و سازمان هواشناسی این کشور در سال ۲۰۱۸ در گزارشی اعلام کردند که تغییرات تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین به وخیم شدن وضعیت آتش سوزیهای سالانه در این کشور منجر شده است و متوسط دما در این کشور بیش از یک درجه بالاتر رفته است و در سوی مقابل این آتش سوزی‌ها نیز به تشدید تغییرات اقلیمی دامن می‌زند. 

البته انسان‌ها هم می‌توانند دلیل رخ دادن آتش‌سوزی باشند. پلیس نیو ساوت ولز، تاکنون حدود ۲۴ نفر را به آغاز عمدی آتش‌سوزی متهم کرده و از ۱۸ نوامبر نیز علیه ۱۸۳ نفر به دلیل اقدامات مربوط به آتش‌سوزی اقدام قانونی کرده است.

دلیل خطرناک بودن این آتش‌سوزی چیست؟

فصل آتش‌سوزی در استرالیا همیشه خطرناک است. آتش‌سوزی سال ۲۰۰۹ در این کشور، جان ۱۷۳ نفر را در ایالت ویکتوریا گرفت و آن را به کشنده‌ترین آتش‌سوزی ثبت شده تبدیل کرد اما امسال، شرایط بسیار بدتر بوده‌ و شرایط دشواری را برای آتش‌نشانان رقم زده‌ است.

استرالیا امسال در حال طی کردن یکی از بدترین خشکسالی‌های دهه اخیر است و قسمت‌های گوناگونی از ایالات آن طعمه آتش‌سوزی شده‌اند. بادهای سهمگین نیز به سهم خود در گسترش این آتش‌سوزی نقش دارند و موجب گسترش سریع‌تر آن شده‌اند.

متخصصان باور دارند که تغییرات اقلیمی، اثر حوادث طبیعی از جمله آتش‌سوزی و سیل را تشدید کرده‌اند. در پی این تغییرات اقلیمی، شرایط آب و هوا بدتر شده و سال‌هاست که آتش‌سوزی‌ها در ابتدای فصل آغاز می‌شوند و با شدت بیشتری گسترش می‌یابند.

آسیب‌های ناشی از آتش‌سوزی

تاکنون شهرهای بسیاری طعمه آتش‌سوزی شده‌اند و ساکنان بسیاری از ایالات نیز خانه‌های خود را از دست داده‌اند. به گزارش پلیس نیو ساوت ولز، تاکنون ۱۵۸۸ خانه تخریب شده‌اند و ۶۵۰ خانه نیز آسیب دیده‌اند.

به طور کلی بیش از ۷.۳ میلیون هکتار جنگل و اراضی(دو برابر جنگل‌های ایران) در سرتاسر ایالات استرالیا سوخته‌اند که از این میان، ۴.۹ میلیون هکتار به نیو ساوت ولز تعلق داشته است.

وضعیت حیوانات در این آتش‌سوزی چگونه است؟

پژوهشگران دانشگاه سیدنی می‌گویند که حدود یک میلیارد حیوان تحت تاثیر این آتش‌سوزی از بین رفته‌اند. گونه‌های تحت تاثیر و از بین رفته، پرندگان، خزندگان، حشرات و پستانداران را شامل می‌شوند.

در این آتش‌سوزی، یک سوم جمعیت کوالاها در ایالت نیوساوت ولز کشته شده‌اند و یک سوم اقلیم زندگی آنها از بین رفته است. این حیوانات به دلیل گستره اقلیم‌شان در سراسر استرالیا در معرض انقراض فوری قرار ندارند اما گونه‌های دیگر از جمله نوع خاصی از قورباغه‌ها و پرندگان که جمیعت کمتری را شامل می‌شوند، در معرض انقراض قرار دارند.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آتش سوزی استرالیا آتش سوزی های استرالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۲۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحید امیری و تکرار اتفاق تلخ استرالیا

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کاپیتان پرسپولیسی‌ها که در ضربات پنالتی سرنوشت ساز مقابل ایرالکو به عنوان هفتمین نفر از تیمش توپ را روی نقطه گچی کاشته بود با پای چپ ضربه به سمت راست دروازه احمد گوهری شلیک کرد اما در این جدال تک به تک ناکام ماند.

به گزارش ورزش سه، این صحنه یادآور لحظه‌ای بود که امیری در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ و در روزهایی که تازه به عنوان یک ستاره به فوتبال ایران معرفی شده و در حال درخشش بود مقابل دروازه عراق ناکام ماند و باعث حذف تیم ملی ایران را فراهم آورد.

ضربه امروز امیری که در بازگشت از مصدومیت هنوز به فرم مد نظر خود نرسیده به معنای حذف پرسپولیس از اولین جام این فصلش بود؛ اتفاقی که با یک تصور عامه و تاریخی از کاپیتان پرسپولیسی‌ها با توجه به چپ‌پا بودنش شاید انتظار هم می‌رفت.

امیری در بازی جام ملت‌ها توپ را به تیر عمودی دروازه زد اما این بار احمد گوهری که تا همین پارسال در پرسپولیس حضور داشت و به صورت قرضی در ایرالکو توپ می‌زند دست او را خواند و ضربه‌اش را مهار کرد.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899948

دیگر خبرها

  • اوکراین: ۱۰۰ میلیون دلار کمک‌های تسلیحاتی استرالیا در راه است
  • سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت
  • آتش سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران (+فیلم و عکس)
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • تصاویر آتش‌سوزی گسترده یک کارگاه بزرگ در تهران |‌ ویدئو
  • تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان استرالیا 
  • زبانه کشیدن شعله‌های آتش حق طلبی از دانشگاه‌های کلمبیا و اوهایو
  • خشم پدر، جان همسر و فرزندش را گرفت
  • وحید امیری و تکرار اتفاق تلخ استرالیا
  • فیلم/ تظاهرات هزاران دانشجوی دانشگاه ملبورن استرالیا