Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-28@23:47:38 GMT

ولز؛ دومین کشور بازیافت زباله دنیا

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۹۲۹۴

ولز؛ دومین کشور بازیافت زباله دنیا

ولز توانسته است در عرض ۲۰ سال نرخ بازیافت زباله‌های خود را از کمتر از ۵ درصد به بالاتر از ۶۴ درصد رسانده و قرار است تا سال ۲۰۲۵ این نرخ بازیافت به ۷۰ درصد برسد.

ولز بعد از آلمان به عنوان دومین کشور بازیافت کننده زباله‌های شهری است اما انگلستان از بقیه کشورهای اروپایی عقب افتاده است.

به گزارش خبرنگار بین‌الملل «انرژی امروز» سیاست‌هایی که دولت ولز در پیش گرفته و اهدافی که برای دنیای بدون زباله در سال ۲۰۵۰ متصور شده است، باعث شده است که این کشور بعد از آلمان در مقام دوم بازیافت زباله‌های شهری در دنیا قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان بازیافت زباله‌های شهری در ولز برابر با ۶۳.۸ درصد است که شامل بازیافت پلاستیک و دیگر مواد بسته‌بندی می‌شود.

ولز در تلاش است تا سال آینده عنوان رهبری بازیافت زباله در جهان را از آن خود کند.

از سویی، میشائیل گاوو، وزیر محیط زیست انگلستان، تحت فشار است تا بتواند میزان بازیافت زباله را در این کشور به ۴۲.۸ درصد برساند. انگستان در بازیافت زباله در دنیا مقام هجدهم را دارد و بعد از کره جنوبی، تایوان، هلند،‌ اسلونی،‌ بلژیک، سوییس و ایتالیا ایستاده است.

کشورهایی که به عنوان ۱۰ کشور برتر در بازیافت زباله شناخته می‌شوند، دست کم ۵۰ درصد از زباله‌های خود را بازیافت می‌کنند.

این کشورها سیاست‌های زیر را برای رسیدن به اهدافشان اجرا می‌کنند:

۱- جمع‌اوری جدای اجباری مواد قابل بازیافت خشک.

۲- جمع آوری جدای اجباری زائدات تجزیه‌پذیر.

۳- تعیین اهداف قانونی برای کاهش نرخ تولید زباله‌های غیرقابل بازیافت و بالا بردن نرخ بازیافت.

۴- جریمه متخلفان

۵- مسولیت‌پذیری تولید کنندگان زباله

۶- مالیات دفن زباله

گاردین نوشته است که ولز توانسته است در عرض ۲۰ سال نرخ بازیافت زباله‌های خود را از کمتر از ۵ درصد به بالاتر از ۶۴ درصد برساند. و قرار است تا سال ۲۰۲۵ این نرخ بازیافت به ۷۰ درصد برسد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب

سانفرانسیسکو با بهره‌گیری از سیستم‌های «استفاده مجدد از آب خاکستری در محل» در ساختمان‌های بیشتر، شهرت خود را به‌عنوان شهر پیشرو در فناوری‌های استفاده مجدد از آب حفظ کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سانفرانسیسکو متعهد به اجرای فناوری‌های استفاده مجدد از آب در محل برای کمک به حفظ آب و تقویت شهر در برابر خشکسالی مداوم است. سیستم‌های تصفیه و استفاده مجدد آب در محل، فاضلاب ساختمان‌ها را به آب تصفیه‌شده برای کاربردهای غیر آشامیدنی، اصلاح‌های خاک ارگانیک و انرژی گرمایی فاضلاب بازیافتی تبدیل می‌کند.

سانفرانسیسکو، پیشرو در بازیافت آب

سانفرانسیسکو اکنون برای نصب و راه‌اندازی سیستم‌های استفاده مجدد از آب در محل، پیشرفت‌های جدیدی به مساحت ۱۰۰ هزار فوت مربع یا بیشتر نیاز دارد که به کاهش هزینه‌های عملیاتی ساختمان‌ها کمک می‌کند و در برابر افزایش نرخ‌های آب و برق و کمبود آب مقاوم است. استفاده مجدد از آب در محل تنها یک ابتکار پایدار نیست، بلکه یک بخش حیاتی از توسعه شهری مسئولانه به‌ویژه در شهری با فشار آب پایین مانند سانفرانسیسکو است. این سیستم نه‌تنها فشار بر منابع آب شهری را کاهش می‌دهد، بلکه فرهنگ مراقبت از محیط زیست را در جوامع خود تقویت می‌کند.

ساختمان‌های استفاده کننده از این سیستم‌ها مجموعه متنوع بازیافت آب شهر را گسترش می‌دهند و در عین حال نمونه‌ای برای توسعه پایدار املاک و مستغلات سانفرانسیسکو هستند.

این شهر در نوامبر ۲۰۲۲ از اولین سیستم استفاده مجدد از آب مورد تأیید و عملیاتی شهر در یک ساختمان آپارتمانی ۴۰ طبقه در مرکز شهر رونمایی کرد و امروز با افزودن دو سیستم جدید در این زمینه، موقعیت خود را به‌عنوان پیشرو در فناوری‌های استفاده مجدد از آب تثبیت کرده است. یکی از این سیستم‌ها سالانه ۲.۹ میلیون گالن آب و سیستم دیگر تا یک میلیون گالن آب را بازیافت خواهد کرد که با استفاده شدن در محل شست‌وشوی سرویس‌های بهداشتی، برج‌های خنک‌کننده و آبیاری، تا میزان قابل‌توجهی به کاهش مصرف آب در ساختمان‌های میزبان خود منجر می‌شود.

افزایش و به حداکثر رساندن استفاده از آب بازیافتی در ساختمان‌ها و تأسیسات نشان‌دهنده رهبری و نظارت جهانی سانفرانسیسکو در استفاده بهینه از آب است. این شهر حرکتی را به سمت استفاده کارآمدتر و آگاهانه از آب در قلب محیط ساخته‌شده خود تسریع و با استفاده از نوآوری و فناوری، مالکان و اپراتورهای ساختمان را قادر می‌کند تا نقشی فعال در شکل‌دهی منظر شهری پایدارتر و مقاوم‌تر در برابر آب ایفا کنند.

کد خبر 748722

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ویرایش دومین آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • برگزاری دومین روز کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود